5 indok a Berlean Cleaning takarítási szolgáltatásai mellett

5 indok a Berlean Cleaning takarítási szolgáltatásai mellett

Hatékonyság

A Berlean Cleaning takarítási tapasztalatait első sorban iskolák és közintézmények takarításával alapozta meg. A cég fejlődése tette lehetővé, hogy ezen tapasztalatok birtokában olyan takarítógép parkot építsünk ki, ami lehetővé teszi, hogy rövid idő alatt, alapos precizítással képesek legyünk, akár nagy felületek tökéletes tisztítására. Még abban az esetben is, ha az adott takarítandó felület nagy terhelésnek van kitéve, tehát igen magas lehet a szennyeződés. Kombinált takarítógépeink és padlótisztító, padló súroló gépeink minden szennyeződéssel megbírkóznak, tapasztalt kollégáink szakértő kezelésével.

Tudta? A Berlean Cleaningtől bérelhet is takarítógépeket!

Vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal és igyekszünk az Önnek legmegfelelőbb takarítógépet biztosítani – ha szükséges, rövid kezelési és üzemeltetési képzéssel -, amit budapesten és vonzáskörzetében kedvezményesen szállítunk a takarítás helyszínére. Valamint igény szerint a megfelelő tisztítószereket is igényelheti tőlünk.

Környezetbarát

Szinte az elsők között minden olyan munkafázist, amit lehetséges gépesítettünk és mindig odafigyeltünk arra, hogy a lehető legkörnyezetbarátabb módon takarítsunk. Ezért padlótisztítógépeink minimális vízfelhasználással és minimális energia felhasználással működtethetők, oldó és mosószereink nagy része pedig már a környezettudatosság jegyében, környezetbarát alapanyagokból készül. Gépeink jelentős része akkumulátros, ezért valójában Önnek, ha csak pár órára bérli gépeink valamelyikét nem keletkezik energia felhasználása.

Ár-érték arányban kiváló

Olyan bérleti konstrukciót dolgoztunk ki ahol gépektől szinte függetlenül ugyanannyit fizet.
Bérelhető gépeinket egységáron kölcsönözheti 12, 24, 48 órára. Vagy ha ennél tovább szeretné bérelni bármely takarítógépünket egyedi megállapodást kötünk Önnel, ami kedvező bérleti díjakkal fog számolni.

Ha takarítási szolgáltatásunkat veszi igénybe, minden esetben egyedi árazást foganasítunk. Az ár meghatározásában szerepet játszik a takarítandó felület nagyság, annak szennyezettségi terhelése és hosszú távon a takarítás rendszeressége.

Ügyfélbarát

A hosszú távú együttműködésben hiszünk. A takarítási szolgáltatás bármennyire is furcsa de egy bizalmi feladat. Hiszen olyan munkaterületeket kapunk, ahol és amiért a későbbiekben más felel. Ennek tudatában olyan ügyfélbarát rendszert dolgoztunk ki, ahol minden tekintetben az ügyfél kérései és elvárásai az elsődlegesek. 

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy minden takarítási tevékenységünket az ön által megadott időpontban és időkeretben hajtjuk végre. Különösen  odafigyelünk arra, hogy ha a területen munkavégzés is folyik semmilyen módon ne hátráltassuk, vagy akadályozzuk azt. Ahogy nagy figyelmet fordítunk a balesetmegelőzésre is. Éppen ezért a munkaterületeket addig nem adjuk át amíg azok csúszásmentesek lehetnek, vagy bármilyen baleseti forrást rejtenek magukban.

De ügyfélbaráttá tettük A Berlean Cleaning üzletágat azzal is, hogy optimális kommunikációra törekszünk partnereinkkel, valamint majdnem minden esetben igyekszünk edukálni ügyfeleinket. Azaz olyan tanácsokkal javaslatokkal ellátni, ami által az adott takarítandó felületek kevésbé szennyeződnek. A kevésbé szennyezet felületek pedig gyorsabban így olcsóbban lehet takarítani.

Megbízható és pontos

Hiszünk abban, hogy csak akkor lehetünk mi sikeresek, ha azt adjuk megrendelőinknek, amit mi is elvárunk egy szolgáltatótól. nálunk pedig a megbízhatóság és a pontosság az első kettő kulcs szó ami számít. A berlean cleaning minden takarítási szolgáltatásánal kulcsfontosság a megbízhatóság és a pontosság. Értjük, hogy a takarítandó munkaterület csak adott időben érhető el, és tudjuk, hogy azon időkeretben pontosan el kell végezni a feladatunkat.

Bérelhető takarítógépeink

comac tripla 85
Ipari és intézmény takarítás

Comac tripla 85

A kiváló manőverezhetőség, kombinálva az alacsony üzemelési zajszinttel teszi ezt a gépet kiválóan alkalmazhatóvá a napközbeni takarításra.
Bérelhető rövid és hosszú távra egyaránt.

Tovább olvasom »
IPC Gansow 1050 Industrial Sweeper
Ipari és intézmény takarítás

IPC Gansow 1050 – ipari seprőgép

A kiváló manőverezhetőség, kombinálva az alacsony üzemelési zajszinttel teszi ezt a gépet kiválóan alkalmazhatóvá a napközbeni takarításra.
Bérelhető rövid és hosszú távra egyaránt.

Tovább olvasom »