Kölcsönzési és szállítási feltételek ipari takarítógépek

Kölcsönzési és szállítási feltételek - ÁSZF

A megrendelés leadása

Az ipari takarítógép kölcsönzés megrendelés leadása a Berlean Cleaning rendszerében két módon történhet.

Megrendelését leadhatja megrendeles@ipari-takaritogepberles.hu email címen, illetve a honlapunkon található megrendelői form kitöltésével.

Telefonon megrendelést nem áll módunkban rögzíteni. Telefonon kizárólag tájékoztatást tudunk adni.

A megrendelések kezelése

Az elektronikus úton eljuttatott megrendelését néhány órán belül feldolgozzuk és munkatársunk, megadott elérhetőségeinek egyikén megkeresi önt. Az esetlegesen felmerült kérdések tisztázása érdekében. Amennyiben minden részlet mindkét fél számára egyértelmű és világos, a szállítás részleteit is rögzítjük.

A takarítógép szállítása

A kisszállításról, vagy a megrendelő gondoskodik, vagy a Berlean Kft. megoldja azt. Amennyiben ez utóbbi szállítási lehetőséget választja  minden esetben a Berlaen Kft.  egyedi ajánlatot fog adni Önnek.

Amennyiben távolabb szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, kérjen egyedi árajánlatot!

Szállítási szolgáltatásunk a szállítási címig terjed ki! A takarítógép mozgatását a szállítási címen nem tudjuk biztosítani!

A takarítógép üzemeltetése

A Berlean Cleaning honlapján minden bérelhető takarítógép használatról letölthető egy rövid használati utasítás. A kiszállításkor, amennyiben ezt előre jelzi munkatársunk egy rövid használati bemutatót is tart a gép kezeléséről. Az üzemeltetés alatt minden esetben a gép üzemeltetője felelős minden a nem rendeltetésszerű használatból eredő hibákért, ezért kérjük, hogy csak rendeltetésszerűen használja a tőlünk bérelt ipari takarítógépet.

A bérelt ipari takarítógép elszállítása

A bérelt ipari takarítógép elszállítása történhet a bérleti idő lejártakor, vagy ha előre egyeztet velünk időpontot a lejárat előtt is. Az elszállítás minden esetben előre egyeztetett időpontban kell, hogy történjen és az elszállítás határideje nem haladhatja meg a bérlet lejártát követő 12 órát.

Amennyiben saját eszközeivel oldja meg a bérelt ipari takarítógép elszállítását azt kérjük, hogy a szerződés szerint meghatározott bérleti időn belül tegye meg.

Tovább tart a takarítás?

Amennyiben a takarítási idő átlépi a szerződéses bérleti időt a szerződéses automatikusan úgy módosul, hogy az 12 – 24 – 48 órával bővül attól függően, hogy az időtúllépés mennyi volt.