Csarnokok, ipari műhelyek, raktárak gépi takarítása

Csarnokok, ipari műhelyek, raktárak gépi takarítása

Csarnokok, ipari műhelyek, raktárak gépi takarítása a Berlean Cleaning professzionális padlósúroló és takarítógépeivel, felkészíült szakemberekkel. A Berlean Cleaning évtizedes tapasztalattal rendelkezik az ipari takarítás területén.

A Berlean Cleaning A takarítógép kölcsönzési szolgáltatása mellett az alábbi takarítási tevékenységekben is ajánlja szolgáltatásait

  • csarnokok gépit takarítása
  • Ipari műhelyek gépi takarítása
  • raktárak gépi takarítása

Gépparkunk és munkatársaink felkészültsége lehetővé teszi, hogy rövid idő alatt nagy felületek tökéletes takarítását meg tudjuk valósítani. ezzel költséghatékony takarítást tudunk biztosítani partnereinknek.

Gépi padlótakarítás

Miért fontos az ipari takarítás, az ipari termelői környezet szakszerű tisztántartása

Partnereink tapasztalata szerint a rendszeres csarnok, ipari műhely, raktár takarítás termélekénység fokozó hatással van. Munkavállalói egy megfelelően és rendszeresen tisztított környezetben szívesebben és hatékonyabban dolgoznak.

 

Ám azt tudni szükséges, hogy az ipari területek takarítása, az ipari takarítás szakszerű munkát és megfelelő gépeket igényel. ezeken múlik a takarítás minősége. valamint a takarító személyzet felkészültségén. Természetesen nem elhanyagolható munkavállalói azon alapvető feladata, hogy napi szinten rendben tartsák munkakörnyezetüket, de ez nem egyenlő és meg sem felel egy megfelelő, szakszerűen elvégzett takarítással.

Együtt könnyebb az ipari takarítás megvalósítása

A Berlean Cleaning azt ajánlja partnereinek csarnokok, ipari műhelyek, raktárak gépi takarítása esetén, hogy minden tekintetben alkalmazkodunk az Ön elvárásaihoz. A takarítási feladatokat akkor és csak akkor végezzük el, amikor az nem zavarja, vagy gátolja az adott munkaterületen a munkavégzés. A takarítással járó feladatokból eredően nem jelentkezik extra baleseti forrás. Modern takarítógépeink, padlótisztító gépeink lehetővé teszik, hogy a takarítással járó esetleges csúszásveszély, nagyon rövid idő alatt megszűnjön ez által a munkaterület gyorsan átadható munkavégzésre.

 

Természetesen lehetőség van arra is, hogy az ipari területen végzett munka mellett történjen meg a megfelelő padlótakarítás. Ebben az esetben a megfelelő munkavédelmi előírások figyelembevételével, az ön munkavédelmi szakembereinek bevonásával koordináljuk a takarítási feladatokat.

Kérje szakembereink tanácsát és ajánlatát ha ipari takarítás igénye volna

A Berlean Cleaning ipari takarítási szolgáltatásának igénybevételéhez kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akár az alábbi űrlapon keresztül, akár telefonon. A kapcsolatfelvételt követően egy minden részletre kiterjedő felmérést fogunk készíteni, és ezek után tudunk Önnek akár egyszeri, rövid távú, vagy hosszú távú ajánlatot adni ipari területeinke szakszerű takarítására.

Vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot

Egyéb szolgáltatásaink

Ipari takarítógép bérlés

A Berlean Cleaner egyik fő szolgáltatás profilja az intézmények takarrítása. Ebben az üzletágban szinte az elsők között vezettük be a gépesített nagy felületű takarítást. Éppen ezért a lehető leghatékonyabban működő gépparkot tudtuk létre hozni az évek során.

Tekintve, hogy nem minden gépünket használjuk ki jelenleg, lehetőséget biztosítunk arra, hogy azt Ön is kibérelhesse. További részletek az alábbi linken:

Bérelhető takarítógépek a Berlean Cleanertől.

Ipari takarítógép értékesítés

A Berlean Cleaner egyik szolgáltatása, használt ipari takarítógép és padlótisztítógép értékesítése.
Szakszerűen felújított gépeket kínálunk értékesítésre, melyekkel költséghatékonyan tudja megoldani intézménye nagy szabad feleleteinek a takarítását. 

Ha meg szeretne vásárolni egy ipari takarítógépet kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. Az üzenetben kérjük tüntesse fel, hogy gépértékesítés!

Jelenleg Nilfiskt BA 651  takarítógép megvételére van lehetőség. A Gépről több adatot itt talál; Nilfiskt BA 651

Nilfisk BA 651 takarítógép