Gépi szőnyegtisztítás

Hatékony szőnyeg és kárpittisztítás 

Hatékony szőnyeg és kárpittisztítás 

A szőnyegtisztítás és a kárpittisztítás talán az egyik legfontosabb takarítási folyamat kell, hogy legyen az intézménytakarításban. Ugyanis ezekben a felületekben tud megülni a por esetleg olyan kórokozók, amik a későbbiekben a közösség egészségére kihatással lehetnek. Éppen ezért intézményekben havonta egyszer indokolt a szönyegtisztítás és a kárpittisztítás. A Berlean Cleaning szőnyeg- és kárpittisztító gépei és a melléjük alkalmazott takarítószerek, erre kiválóan alkalmasak.

A kárpitok az életünk minden területén megtalálhatóak. Az otthonunkban, a munkahelyen, és még az autónkban, vagy a tömegközlekedésben is. Egy kanapé, fotel, szőnyeg, vagy a gépkocsi ülés huzatának tisztítása, nem egyszerű feladat, akár egy foltról, akár a porról legyen szó. Bár minden háziasszony igyekszik alapos lenni a takarítás során, a háztartásban használt porszívók jelentős része nem rendelkezik akkora teljesítménnyel, hogy valóban makulátlanul tiszta legyen minden. A véletlenül kilöttyent üdítőital, vagy egy óvatlan pillanatban elejtett étel foltot hagyhat a kárpiton.A másik ellenség, a por, ami elszínezheti a kárpitot, allergiát, súlyosabb esetben, ennél rosszabb egészségi problémákat is okozhat, és az atkákról még nem is beszéltünk, amelyek huzamosabb idő után akár asztmát is okozhatnak.

szőnyegtisztítás

A Berlean Cleaning a gyors és hatékony megoldás

Az ipari szőnyeg és kárpittisztító gépek tökéletes megoldást nyújtanak minden felmerülő problémára, hogy otthona, irodája, élettere ne csak tiszta, hanem élősködőktől mentes legyen. Nem szükséges egy drága gépet megvásárolnia, mi már megtettük Ön helyett. Válassza a kölcsönzést! Mi bérbe adjuk takarítógépeinket, hogy maximális tisztaságot teremthessen maga körül. Egy jó minőségű szőnyeg és kárpittisztító gépnek a  bérleti díja, töredéke annak az árnak, amit ki kellene fizetnie, ha meg akarná vásárolni. A tőlünk bérelhető takarítógép, ultra hatékonyan távolítja el a kárpitok, szőnyegek legmélyebb rétegeiben lévő szennyeződéseket is. Bútorai újjászületnek majd. Szolgáltatásunk kaució mentes, több idő intervallumra bérelhető, a 12, 24, és 48 órás bérleti lehetőség mellett, egyedi igényeket is kiszolgálunk.

Milyen gépet ajánlunk?

Csakis csúcstechnologiás tisztítóberendezésekkel dolgozunk. Többek között ajánljuk szőnyeg és kárpitosbútorok tisztításhoz a Lavatron 20 kárpittisztítógépünket, amellyel nagy hatékonysággal és gyorsan oldhatja meg szőnyeg és kárpittisztítási feladatait. Nedves és száraztisztításra és befecskendezéssel és szívással is takarít. Bérelhető rövid és hosszú távra egyaránt. A mi kárpittisztító gépeinkkel hatékonnyá válhat a takarítással kapcsolatos feladatainak elvégzése. Vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, hogy az Önnek legmegfelelőbb konstrukciót  tudjuk biztosítani.

Kölcsönzési feltételek

Az ultrahatékony takarítógép kölcsönzése a Berlean cleaning rendszerében kaució mentes.

Személyi okmányokra és céges bérlés esetén a cég alapadataira van szükség. A kiszállítást megelőzően minden esetben szerződést kötünk a bérlővel.

Szállítási feltételek

A kisszállításról, vagy a megrendelő gondoskodik, vagy a Berlean Kft. megoldja azt.