Iroda és intézméény takarítás

Iroda, intézmény takarítás

Iroda-, intézménytakarítás

Irodatakarítás és intézménytakarítás, képzett szakemberekkel, nagy hatásfokú, környezetbarát takarítógépekkel, rugalmasan alkalmazkodva a megrendelői igényekhez! Ezt kínálja  Berlean. Cleaning

Tökéletes tisztaságot varázsolunk mindenkor, mindenhol

Életünk egy  jelentős részét, az otthonunk mellett különböző intézményekben töltjük.  Sokszor csak azt látjuk, hogy a legtöbb helyen, rend és tisztaság van, abba talán bele sem gondolunk, hogy ez mennyi munkával és energiával jár azoknak, akik, ezt a tisztaságot megteremtik. Egy-egy irodában, iskolában, vagy más közintézményben sokkal többet, és sokkal többször kell takarítani, mint otthon, hiszen egy-egy ilyen helyen nagyszámú, különböző ember fordul meg nap, mint nap. Ez azonban, elkerülhetetlenül teret ad a vírusok, baktériumok, és különféle más kórokozók terjedésének. Az elmúlt vírusfertőzéses időszak, nagyon jól megmutatta, hogy az egyéni és a közösségi higiénia mennyire fontos része a mindennapoknak. Mára megtanultuk, hogy a tisztaság és a fertőtlenítés emberéleteket menthet! Ennek ellenére, még mindig nagyon sok helyen látható, tapasztalható, hogy a takarító személyzet, csupán egy egyszerű, átlagos, háztartásokra gyártott porszívóval takarít. Ami amellett, hogy nem tud igazán alaposan dolgozni, hisz nincs akkora teljesítménye, a gyakori használattól hamarabb tönkremegy. Az új gépek folyamatos beszerzése viszont jelentős többlet költséggel jár. Egy jó vezető megtanulta, hogy a hatékonyság az egyik legfontosabb tényezője egy sikeres vállalkozásnak, ezért érdemes kiszervezni az irodatakarítást is.

irodatakarítás, intézmény takarítás

Ne fáradjon - Bízza ránk, irodája takarítását!

Bízza cégünkre, intézménye, irodája takarítását! Takarítson meg időt, energiát, pénzt! Profi csapatunkkal rövid határidővel ragyogó tisztaságot varázsolunk munkahelyekre, iskolákba, óvodákba. Teljes körű, vagy részleges takarítást vállalunk, a takarítás rendjében, rugalmasak vagyunk. A takarításnak csak akkor kezdünk neki ha  biztosak  lehetünk benne, hogy nem zavarjuk majd munkájában, tevékenységeiben. Minden esetben igazodunk a létesítménye igényeihez. Iskolák takarításában, nagy tapasztalattal rendelkezünk. Minden kérésnek, akár egyedieknek is, a legmesszebbmenőkig meg tudunk felelni.

Az irodatakarítás mellett vállalunk Budapest területén:

  • intézmények,
  • ipari csarnokok,
  • bevásárló központok, iskolák,
  • mélygarázsok,
  • szerelőműhelyek,
  • raktárak takaírtását,

tapasztalt kollégáink szaktudására alapozva.

Vállalunk teljes körű és részleges takarítását kiváló minőségű takarító gépeinkkel és minősített kollégáinkkal. Amennyiben igényt tart szolgáltatásunkra kérjen árajánlatot az Online megrendelés kitöltésével és rövidesen visszahívjuk személyes, egyedi ajánlatunk kapcsán.

Ha csak takarítógépre van szülsége

A Berlean Cleaning megbízható, moder, környezetbarát takarítógépeit kibérelheti akár egy nap (reggel nyolc és délután négy között), vagy 24 -48 órára, illetve egyedi megállapodással, akár hosszabb időre is.

Minden esetben kaució nélkül, igény szerint szállítással bérelhetők gépeink!