Padlótisztítógép

Bérelhető takarító és padlótisztító gép

Bérelhető takarító és padlótisztító gép

A Berlean Cleaning első sorban ipari takarító és padlótisztítógépek bérbeadásával foglalkozik. Ezeket a takarítógépek nagy felületek, gyors és hatékony takarítására alkalmasak. Ám padlósúroló gépeinket a nagyobb háztartásokban is hatékonyan tudja használni, ha nagy igénybevételnek lett kitéve a felület és azt háztartási gépekkel nem tudja megfelelően takarítani.

Makulátlan tisztaság nagy teljesítményű takarító gépekkel

Nem csak a higiénia, a közérzetünk és az egészségünk megőrzése miatt is fontos a lakás alapos kitakarítása. Ez az a munka, amelyre azt mondják, soha nem ér véget, mert mire befejeznénk, kezdődik előröl. Ez azonban rengeteg időt, és energiát emészt fel. Cégünk, a Berlaen Cleaner egy új alternatívát kínál a takarításban.

Olcsó, könnyű, gyors, alapos

Tegye ragyogóvá otthonát, irodáját, egyszerűen és gyorsan, nagy teljesítményű takarító és padlótisztító gépeinkkel! Megvásárolni egy ilyen gépet meglehetősen drága, de mi bárki számára elérhetővé tesszük a tisztaságot a többféle idősávra választható bérleti lehetőségekkel. Gépeink különféle időtartamra kölcsönözhetők, 12, 24 és 48 órára, de egyedi igényeket is ki tudunk szolgálni.

Padlótisztítógép

A legmodernebb technológia a legnagyobb tisztaságért

Bérelhető takarító és padlótisztító gépeink mindegyike a legmodernebb technológiával készült, prémium minőségben, hogy a legmagasabb színvonalon végezzék el a munkát. Minden koszt, szennyeződést könnyedén eltüntetnek. Kiemelkedően sokoldalú eszközök a legszélesebb körű tisztítási feladatok elvégzésére. Legyen az sikálás, alaptisztítás, polírozás, samponos szőnyegtisztítás, vagy fényezés.

Könnyű kezelhetőség, kaució mentesség

Gépeink kezelését, üzembe helyezését, bárki nagyon könnyen képes megtanulni, és már használhatja is.

A bérlés esetén nem kérünk kauciót, viszont minden esetben szerződést kötünk ügyfeleinkkel. A gépek kiszállítása a megrendelő kérésére kétféle módon történhet. Vagy elviszi tőlünk, vagy mi biztositjuk a házhozszállítást, aminek természetesen díja van.